Min mor prøver enten at lære mig noget eller give mig Poops

hej! Præcis hvordan har du det? Jeg er god, men løber muligvis til badeværelset på 2 sekunder. Jeg forklarer senere. Aller først lad os tale om at løbe såvel som at spise!

I morges var jeg klar såvel som tidligt for at buste 10 miles ud. Jeg er på et underligt område i min træning, da jeg har lyst til, at en hel del maratonplaner er så godt lys på kilometertal såvel som hastighedsarbejde, men PR/ hurtige er superhårde! Jeg har besluttet at gå med den vanskelige plan såvel som bare at gøre mit bedste.
Mine seneste videoer

Før vi var fremmede gennemgang
Før vi var fremmede af Renee Carlino Book Review.
Hurtige tanker samt forslag til lydbøger. Historien, fortælleren, evalueringen såvel som mere om A Great Lyt -serien.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Næste op
Hvordan man laver træning i underkroppen for løbere a
03:09

Direkte
00:00
08:21
09:42

Derefter gik jeg hen til min mors arbejde for at hjælpe hende med at oprette hendes klasseværelse. Hun er lærer. Jeg er kaptajn åbenlyst (det er en ubetalt position).

Jeg satte nogle opslagstavler såvel som fortalte hende om mit liv såvel som drillede hende om tilfældige ting. Jeg prøver virkelig at gøre min fineste for at tilfredsstille mine datterlige pligter.

Alvorligt er min mors hår super tyk! Hvad er hendes hemmelighed?! Jeg vedder på, at det er siden af ​​alle disse avocado -træer, der er frisk fra baghaven (bi ridet) træ.

Jeg skulle have bemærket denne bit indikation for fremtidig reference:

Hun arbejdede fortsat så godt som jeg fastklemte for at lave noget blogarbejde hjemme såvel som at spise al mad. Mødre har den allerbedste mad. Hvis du inviterer mig over, inspicerer jeg din mors køleskab såvel som sandsynligvis tror hun, at hun også har den allerbedste mad. Jeg kan godt lide andre menneskers mad.

Så jeg kom der såvel som straks kastede en popcorn i mikrobølgeovnen, mens jeg ledte efter andre snacks. Jeg kan ikke få tilstrækkelig popcorn for nylig!

Mens det var Poppin ‘, greb jeg den store krukke PB såvel som den masse supermodne bananer … Jeg har lyst til, at bananerne bliver så godt modne, så jeg skulle bare spise alle tingene!

Udfordring accepteret.

På dette tidspunkt blev popcornen udført så godt, da jeg greb det, da jeg satte mig ned for at reagere RER -e -mails. Det smagte lidt underligt, men jeg regnede bare med, at mine smagslutninger blev brugt til den tynde, jeg har spist. Så jeg skovlede ind i et par mere håndfulde såvel som troede, at dette måske var super uaktuelt, såvel som det var derfor, det smagte underligt?

Tilsyneladende denne popcorn …

Udløbet for to år siden.

Ha! Jeg er så bustet, da jeg fortsatte med at spise det et stykke tid, før jeg forsøgte at finde ud af, hvorfor det smagte ‘off’.

Heldigvis havde jeg alle disse bananer at spise, mens jeg opdagede en anden, mindre udløbet snack.

Derefter kom min mor hus fra arbejde såvel som bragte ceviche !!! Dette er den perfekte middag til Hot Summertime Nights.

Så … nu venter vi såvel som se, om jeg har maveproblemer fra den super gamle popcorn. Jeg tror, ​​jeg vil være okay, da jeg har spist meget værre såvel som det var fint. Jeg spiser ting, der er forbi, det er “bedst efter” dato hele tiden*.

Og det er derfor, jeg burde have taget indikationen “Livet om at opdage fra dine fejltagelser” til hjertet, da jeg fortsætter med at gøre det. Nå ja.

Da jeg fik hus, var det sent så godt, da jeg stadig havde brug for at lave yoga. Jeg er målrettet for at blive hos det. Jeg føler mig virkelig meget meget bedre efter!

Men da jeg var lidt stresset, besluttede jeg bare at gøre yogaen med Adrienne til sengetid. Det var perfekt til at berolige sig. Ben kom lige her, da jeg var ved at begynde såvel som at slutte sig til mig!

Kræver løbere en separat hæmmer til at køre tøj?

Lad os nu tale om den sværeste ting for løbere at gøre:

Hold op med alt det svedige vaskeri

Jeg vasker mit løbstøj individuelt fra alt mit andet tøj (læs ‘andet tøj’ som: den ene kjole, jeg plejede at kirken i denne uge).

Når der er ikke-løbende tøj i hæmmeren eller andre menneskers tøj derinde, lægger jeg ikke mine ting i det. Jeg kaster bare mit svedige tøj på gulvet på siden af ​​hammeren (fordi jeg ikke er et dyr).

Jeg forstår, at ‘nogle mennesker’ lægger hvad som helst i hæmmeren såvel som venlige, når de skal vaske. Jeg er dog ikke ‘nogle mennesker’, jeg er en ‘doven person’.

Så denne uge troede jeg på en løsning – få en hæmmer med to sektioner eller få to hæmmere !! Boom !!

Jeg gik i butikken for at inspicere mine hæmmermuligheder. Jeg kan godt lide konceptet med en metalhæmmer, da svedt tøj får stofforingen sved såvel som det er groft. Jeg vil gå med en metal/ledning, men min nuværende hæmmer er kurv. Jeg vil ikke have uoverensstemmende hæmmere, så jeg har lyst til at købe to af nøjagtigt samme design.

Men jeg huskede, at jeg havde hørt om denne løbende blog – “Run Eat Um, noget jeg glemmer” såvel som indså, at jeg ikke er den allerførste person, der har dette problem. Jeg er sikker på, at du eller en af ​​dine medbesøgende har en fremragende teknik til håndtering af grovt tøj efter run.

Bruger du 2 hæmmere?

Kaster du bare alt i en?

Kaster du det på gulvet?

La ikke laUNDRY IT I virkelig håber, at hunde vil lugte dig fra miles væk såvel som at lade dig være i fred på dit næste løb ??

Er der endnu et øverste trick -valg, som jeg ikke forstår om ???

Jeg besluttede ikke at købe en op, før jeg spørger dig, hvad du gør ved dette. Lad mig okay!

Desuden fandt dette såvel som kinda som det.

Spørgsmål: Præcis hvordan tilbyder du med svedt tøj efter træning?

*Prøv ikke dette derhjemme.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw