Giveaway – vægttab tracker såvel som skridttæller fra Omron

Hej! Jeg koster dagen i Santa Barbara for en fysisk fitness -begivenhed med Bob Greene (Oprahs personlige træner)! Han arbejder med Omron for at fremme Omron -fysisk kondition såvel som deres vægttab / træningsværktøjer.

Mine seneste videoer

Hvad jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hvad jeg spiste på en dag. Maddagbog fra en løber, der ikke i øjeblikket træner til et maraton eller et halvt maraton. Morgenmad, frokost, middag såvel som snacks plus tip.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 6
01:19

Direkte
00:00
08:21
14:26

De sendte mig aktivitets tracker såvel som skridttæller for at prøve. Da jeg arbejder fra hus såvel som det, består det dybest set af at stirre på computeren i timevis, spise, bagning, starte ved computeren i et par timer mere …

Jeg er en stor fan af pedometre for at sikre mig, at jeg får tilstrækkelig aktivitet. Ja, jeg kører en lil bit, men jeg tager ligeledes to hviledage om ugen, så jeg kan godt lide at se, hvad jeg laver på disse dage.

Du kan uploade din aktivitet til din computer såvel som at bruge Omron Physical Fitness -programmet til at spore dine fremskridt.

Vægttab tracker -skærme trin, afstand såvel som forbrændte kalorier. Derefter fortæller det dig din udvikling mod mål med på internetprogrammet. Det er fantastisk, da du kan fortælle det nøjagtigt, hvor meget vægt du vil tabe så godt, som det vil antyde nøjagtigt, hvor aktiv du skal være for at nå dette mål.

Jeg har brugt andre trackere i fortiden såvel som at grave dette, da det ligeledes sporer tilfældig aktivitet som rengøring af hjemmet – hvilket jeg virkelig mener er en fantastisk kaloriforbrænder!

Du kan inspicere alle Omron -produkter her.

Følg #FitWithOmron såvel som @omronfitness på Twitter i dag for at se, hvad vi laver! Jeg træner såvel som at interviewe Bob Greene – så ophidset !!!

Vægttab tracker såvel som skridttæller giveaway

AAAAND-Omron Physical Fitness leverer en Omron-aktivitetsskærm med vægttab tracker samt NFC-kommunikationsbakke samt en tri-akse USB-skridttæller til en RER-læser!

At gå ind i – Efterlad en kommentar til denne publicering besvarelse:

Tror du, at du tager 10.000 trin om dagen på typisk lige nu?

Åben for beboere i USA og Canada. Lukker fredag ​​ved middagstid PST.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg bliver kompenseret for at komponere denne udgivelse af Bookieboo LLC i en blogforfatterkampagne med Omron Healthcare. Tankerne såvel som udtalelser, der er udtrykt i denne udgivelse, er dog mine egne.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw